Los escolanes

Segundo de la ESO

Joan Mª de Lleida, Marc de Sant Sadurní d’Anoia, Miquel de Barcelona, Jomari de Barcelona, David de El Vendrell, Mark Kevin de Barcelona, David de Lleida, Bru de Vic, Roc de Avià. 

ampliar

Primero de la ESO

Roger de Sant Salvador de Guardiola, Joan de Montmajor, Xavier de Les Botigues de Sitges, Bernat de Sant Vicenç dels Horts, Oriol de Sant Sadurní d'Anoia, Arnau de Terrassa, Miquel de Vilafranca del Penedès, Josep de Sant Pere Sallavinera, Oriol de Manresa.

ampliar

Sexto de Primaria

Miquel de Vic, Martí de Vic, Oleguer de Igualada, Aniol de Calldetenes, Nil de Manresa, Jordi de Olesa de Montserrat, Ramon de Tàrrega, Firmin de Nürnberg, Ramon de Gurb, Ferran de Vic, Eldrene de Barcelona, Marc de Navàs, Miquel-Àngel de Berga, Oriol de Sarral.

ampliar

Quinto de Primaria

Pau de Manresa, Artur de Sant Martí de Tous, Gabriel de Sant Sadurní d'Anoia, Jan de Taradell, Magí del Perelló, Martí de El Papiol, Kilian de Sabadell, Oriol de Puigdàlber, Oleguer de Girona, Marcel de Besalú, Pau de Arenys de Munt.

ampliar

Cuarto de Primaria

Pol de Manresa, Jan de Tarragona, Joan de Cambrils, Pau de Cambrils, Arnau de Barcelona, Albert de Cervelló, Alain de Vilanova i la Geltrú, Miquel de Tàrrega, Bru de Barcelona, Ignasi de Sant Pere Sallavinera, Pau de Lleida, Nil de Manresa

ampliar