Los escolanes

Segundo de la ESO

Eduard de Girona, Àlex de Manresa, Pau de Sant Andreu de la Barca, Benet de Rajadell, Ricard de Santa Coloma de Cervelló, Ot de Hostalets de Pierola, Xavier de Súria.

ampliar

Primero de la ESO

Joan Mª de Lleida, Marc de Sant Sadurní d’Anoia, Miquel de Barcelona, Jomari de Barcelona, David de El Vendrell, Mark Kevin de Barcelona, David de Lleida, Biel de Sant Ferriol, Roc de Avià. 

ampliar

Sexto de Primaria

Roger de Sant Salvador de Guardiola, Joan de Montmajor, Xavier de Les Botigues de Sitges, Bernat de Sant Vicenç dels Horts, Oriol de Sant Sadurní d'Anoia, Arnau de Terrassa, Miquel de Vilafranca del Penedès, Josep de Sant Pere Sallavinera, Oriol de Manresa, Bru de Vic.

ampliar

Quinto de Primaria

Miquel de Vic, Martí de Vic, Oleguer de Igualada, Aniol de Calldetenes, Nil de Manresa, Jordi de Olesa de Montserrat, Ramon de Tàrrega, Ramon de Gurb, Ferran de Vic, Eldrene de Barcelona, Marc de Navàs, Miquel-Àngel de Berga, Oriol de Sarral.

ampliar

Cuarto de Primaria

Pau de Manresa, Artur de Sant Martí de Tous, Gabriel de Sant Sadurní d'Anoia, Jan de Taradell, Magí del Perelló, Martí de El Papiol, Kilian de Sabadell, Oriol de Puigdàlber, Oleguer de Girona, Marcel de Besalú, Pau de Arenys de Munt.

ampliar