Gira de l'Escolania a Irlanda


L’Escolania de Montserrat visitarà Irlanda per primer vegada en la seva història, entre el 16 i el 20 d’abril de 2018.
Durant la primera part de la gira l’Escolania estarà allotjada a l’Abadia de Glenstal, on els escolans tindran l’ocasió de realitzar un intercanvi cultural amb els alumnes que estudien i resideixen en aquella Abadia benedictina.
El primer dels concerts tindrà lloc dimarts 17 d’abril a l’Església dels Redemptoristes de Limerick, a les 20h. Aquell mateix matí, els nois de l’Escolania i els seus acompanyants seran rebuts oficialment per l’alcalde de Limerick, Councillor Stephen Keary.
A Dublín, l’Escolania serà acollida per les famílies dels nois del Cor Palestrina, amb qui tindrà un intercanvi musical que culminarà en un concert conjunt a la Procatedral de Dublín dijous 19 d’abril, a les 20h.

Com sempre que tenim ocasió de fer un viatge, els escolans compaginaran aquests concerts amb diverses visites culturals. 

Aquesta gira ha estat organitzada per l’Ambaixada d’Espanya a Irlanda, l’Arquebisbat de Dublín, l’Abadia Benedictina de Glenstal i l’Església dels Pares Redemptoristes de Limerick. I l'han fet possible el patrocini de les empreses ABERTIS, GRIFOLS i RIU HOTELS.
Tots els concerts en els quals actuarà l’Escolania durant la seva estada a Irlanda seran d’entrada lliure i gratuïta.
 

DILLUNS 16 D'ABRIL
Concert a Glenstal Abbey a les 20h.

DIMARTS 17 D'ABRIL
Concert a Limmerick. Redemptorist church a les 20h.

 


DIJOUS 19 D'ABRIL
Concert a Dublin. Pro-cathedral. Actuació amb el Palestrina Choir a les 20h.