Els escolans

Segon d'ESO

Joan Mª de Lleida, Marc de Sant Sadurní d’Anoia, Miquel de Barcelona, Jomari de Barcelona, David del Vendrell, Mark Kevin de Barcelona, David de Lleida, Bru de Vic, Roc d’Avià. 

ampliar

Primer d'ESO

Roger de Sant Salvador de Guardiola, Joan de Montmajor, Xavier de Les Botigues de Sitges, Bernat de Sant Vicenç dels Horts, Oriol de Sant Sadurní d'Anoia, Arnau de Terrassa, Miquel de Vilafranca del Penedès, Josep de Sant Pere Sallavinera, Oriol de Manresa.

ampliar

Sisè de Primària

Miquel de Vic, Martí de Vic, Oleguer d'Igualada, Aniol de Calldetenes, Nil de Manresa, Jordi d'Olesa de Montserrat, Ramon de Tàrrega, Firmin de Nürnberg, Ramon de Gurb, Ferran de Vic, Eldrene de Barcelona, Marc de Navàs, Miquel-Àngel de Berga, Oriol de Sarral.

ampliar

Cinquè de Primària

Pau de Manresa, Artur de Sant Martí de Tous, Gabriel de Sant Sadurní d'Anoia, Jan de Taradell, Magí del Perelló, Martí del Papiol, Kilian de Sabadell, Oriol de Puigdàlber, Oleguer de Girona, Marcel de Besalú, Pau d'Arenys de Munt.

ampliar

Quart de Primària

Pol de Manresa, Jan de Tarragona, Joan de Cambrils, Pau de Cambrils, Arnau de Barcelona, Albert de Cervelló, Alain de Vilanova i la Geltrú, Miquel de Tàrrega, Bru de Barcelona, Ignasi de Sant Pere Sallavinera, Pau de Lleida, Nil de Manresa

ampliar