Els escolans

Segon d'ESO

Eduard de Girona, Àlex de Manresa, Pau de Sant Andreu de la Barca, Benet de Rajadell, Ricard de Santa Coloma de Cervelló, Ot d’Hostalets de Pierola, Xavier de Súria.

ampliar

Primer d'ESO

Joan Mª de Lleida, Marc de Sant Sadurní d’Anoia, Miquel de Barcelona, Jomari de Barcelona, David del Vendrell, Mark Kevin de Barcelona, David de Lleida, Biel de Sant Ferriol, Roc d’Avià. 

ampliar

Sisè de Primària

Roger de Sant Salvador de Guardiola, Joan de Montmajor, Xavier de Les Botigues de Sitges, Bernat de Sant Vicenç dels Horts, Oriol de Sant Sadurní d'Anoia, Arnau de Terrassa, Miquel de Vilafranca del Penedès, Josep de Sant Pere Sallavinera, Oriol de Manresa, Bru de Vic.

ampliar

Cinquè de Primària

Miquel de Vic, Martí de Vic, Oleguer d'Igualada, Aniol de Calldetenes, Nil de Manresa, Jordi d'Olesa de Montserrat, Ramon de Tàrrega, Ramon de Gurb, Ferran de Vic, Eldrene de Barcelona, Marc de Navàs, Miquel-Àngel de Berga, Oriol de Sarral.

ampliar

Quart de Primària

Pau de Manresa, Artur de Sant Martí de Tous, Gabriel de Sant Sadurní d'Anoia, Jan de Taradell, Magí del Perelló, Martí del Papiol, Kilian de Sabadell, Oriol de Puigdàlber, Oleguer de Girona, Marcel de Besalú, Pau d'Arenys de Munt.

ampliar